Meditation

Der er ingen grund til at stresse for meget i hverdagen, når blot tre minutters meditation kan gøre en forskel! Selvfølgelig vil en længere seance gøre større underværker, men forkæl din krop og dit sind ved at lære små, enkle teknikker til at slappe af.

Du skal regne med mindst tre møder (jeg anbefaler dog fem), inden du for alvor er klar til selv at meditere. I løbet af disse møder vil du få teori vedrørende meditation, blive guidet igennem en meditation og til sidst få nogle teknikker, så du kan meditere på egen hånd.

Meditationskursus
Der er mulighed for at komme på et meditationshold, hvor 3-5 personer mødes hver anden uge for at lære at meditere samt snuse til andre aspekter inden for den alternative verden. Holdene mødes fem gange med start kl. 19.00 og cirka 2½ time frem. Det koster 850 kr. for alle fem gange. Du kan læse mere i mit infoark, og sig til hvis du vil på ventelisten til næste hold eller I er en gruppe, der ønsker at starte op.

Der er også mulighed for privatundervisning, hvis du hellere vil det.


Udtalelse fra Tanja:
Klinikken gav mig et pusterum og satte rammerne for at jeg har lært at lade op og huske på mig selv i en travl hverdag.

Der er en skøn, afslappet stemning i klinikken, og det er tydeligt at mærke, at den bliver drevet af én som har hjertet med og brænder for det, som han laver.

Jeg har kun ros og tak at sende til klinikken og til Jimmi.

Flere år senere bruger jeg stadig nogle af teknikkerne, når jeg får for travlt eller bare ikke kan sove.

Udtalelse fra Lene:
Jeg giver Jimmi 5 ⭐️ ud af 5 ⭐️ for hans meditationskurser.

Omgivelserne er indbydende og duftende af æteriske olier. Jimmi fortæller kort om forløbet og spørgsmål er altid velkomne hos ham og det mærkes han brænder for det han laver.