Nyheder

Så er det muligt at booke behandlinger hos Klinik Kjeldsen via dette link.

——

Klinik Kjeldsen har  netop investeret i en iTOVi, som er en håndskanner. Via elektriske impulser finder den frem til de olier og kosttilskud, som din krop har den stærkeste respons på. Kom forbi klinikken og få din egen rapport eller læs mere under punktet Æteriske olier.

——

Har du lyst til at høre mere om de æteriske olier af terapeutisk grad fra Young Living, kan du altid kontakte mig for at aftale et møde. Som udgangspunkt taler vi lidt om firmaet, kvaliteten, forskellen på æteriske olier samt de 12 olier som indgår i en startpakke. Det koster intet, og mødet er naturligvis uforpligtende. Som regel vil møderne være en til en, men vi kan også sagtens være en 3-4 stykker om det.

Du kan også bladre lidt i Young Livings katalog lige her.

——

Der er mulighed for at få 3 forskellige behandlinger med brug af de æteriske olier af terapeutisk grad. Forkæl dig selv med Aromatisk Velvære Massage eller en følelsesmæssig afbalancering, der skaber fundamentet for et stærkt, emotionelt helbred. Raindrop Technique er udover at være ren velvære også en måde at støtte dit helbred og er et værn mod de lejlighedsvise udfordringer, vi konstant bliver stillet overfor. Trætte, ømme muskler og led fra en travl hverdag vil også blive forkælet, alt imens humøret bliver løftet, så du går glad herfra. Alle behandlinger er meget sanselige, som du kan læse mere om under menupunktet “Æteriske olier”.

——

Kunne du tænke dig at lære at heale og samtidigt få et nyt, positivt syn på livet? Se mere under menupunktet Reiki Healing og vend endelig tilbage, hvis du har nogle spørgsmål. Der er plads til 2 eller 4 på hvert hold, og jeg opretter gerne et lukket hold, hvis I stiller enten 2 eller 4 mand. Der oprettes hold efter behov, så skriv til mig, hvis du er interesseret. Jeg har flere på venteliste.

——

Lær at meditere og få overskuddet tilbage. Kurset strækker sig over fem lektioner, hvor du ved hver lektion vil modtage teori, øvelser, en guidet meditation samt afsluttende hygge over kaffebordet. Prisen er 700 kr. for alle fem gange. Jeg opretter også gerne hold, hvis I er en strikkeklub, mødregruppe eller tipsklub der ønsker at prøve noget nyt. Giv mig besked hvis du vil med, da næste hold bliver oprettet ved nok tilmeldte (minimum 3).

——

Mangler du et indslag til polterabend eller venne/familiedag, kan jeg tilbyde et ca. 2½ time arrangement (mindre kan også gøre det), hvor alle vil få en introduktion til meditation og naturligvis en guidet meditation samt andre små øvelser inden for den alternative verden. Prisen er 100 kr. pr. person – dog minimum 500 kr.