Kort Nyt

Så er det muligt at booke behandlinger hos Klinik Kjeldsen via dette link.

——

Har du lyst til at høre mere om de æteriske olier fra Young Living, kan du altid kontakte mig for at aftale et møde, hvor vi går igennem dine behov og muligheder for en sundere og mere kemikaliefri livsstil.

Du kan også tjekke mine favoritprodukter ud lige her.

——

Der er mulighed for at få 3 forskellige behandlinger med brug af de æteriske olier. Forkæl dig selv med Aromatisk Velvære Massage eller en følelsesmæssig afbalancering, der skaber fundamentet for et stærkt, emotionelt helbred. Raindrop Technique er udover at være ren velvære også en måde at støtte dit helbred og er et værn mod de lejlighedsvise udfordringer, vi konstant bliver stillet overfor. Trætte, ømme muskler og led fra en travl hverdag vil også blive forkælet, alt imens humøret bliver løftet, så du går glad herfra. Alle behandlinger er meget sanselige, som du kan læse mere om under menupunktet “Æteriske olier”.

——

Kunne du tænke dig at lære at heale og samtidigt få et nyt, positivt syn på livet? Se mere under menupunktet Reiki Healing og vend endelig tilbage, hvis du har nogle spørgsmål. Der er plads til 2 eller 4 på hvert hold, og jeg opretter gerne et lukket hold, hvis I stiller enten 2 eller 4 mand.

——

Lær at meditere og få overskuddet tilbage. Kurset strækker sig over fem lektioner, hvor du ved hver lektion vil modtage teori, øvelser, en guidet meditation samt afsluttende hygge over kaffebordet. Prisen er 850 kr. for alle fem gange. Jeg opretter også gerne hold, hvis I er en strikkeklub, mødregruppe eller tipsklub der ønsker at prøve noget nyt (minimum 3 deltagere)

——

Mangler du et indslag til polterabend eller venne/familiedag, kan jeg tilbyde et ca. 2½ time arrangement (mindre kan også gøre det), hvor alle vil få en introduktion til meditation og naturligvis en guidet meditation samt andre små øvelser inden for den alternative verden. Prisen er 175 kr. pr. person – dog minimum 875 kr.