Info

Jeg hedder Jimmi Linde Kjeldsen og er bosat i Mejrup Kirkeby lige uden for Holstebro.

Af uddannelse har jeg en bachelorgrad i international erhvervssprog og kommunikation, og min daglige gang har jeg hos Berlingske Media som produktions-planlægger. Sideløbende med mit job driver jeg Klinik Kjeldsen og fortsætter med at dygtiggøre mig inden for den alternative verden. Meditationens kunst har jeg lært af Karin Riise. Jeg er uddannet Reikimester ved Lene Søby og er blevet certificeret Raindrop Technique behandler ved Maiken Andreasen.

Min interesse for det alternative har altid været der, men har i rigtig mange år ligget i baggrunden, idet jeg aldrig gav mig selv lov til at gøre mig nogle erfaringer inden for feltet. Jeg var og er til dels stadig realist og har brug for beviser. Derfor har jeg kæmpet med at smide alle de forventninger til mig selv og min lyst til at forstå den alternative verden og ikke mindst den “virkelige verden”. Det ved jeg nu, at man hverken kan eller skal – og jeg har det godt med det!

Indtil videre arbejder jeg med æteriske olier af terapeutisk grad, Reiki Healing og meditation, men mon ikke der sniger sig flere ting ind under paraplyen hen ad vejen.

Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte mig.

Jimmi Linde Kjeldsen
Stoppenålen 2, Mejrup Kirkeby
7500 Holstebro

Tlf. 2972 6087
Mail: jimmi@linde-kjeldsen.dk

Som udgangspunkt har jeg åbent mandag mellem 15.00 – 22.00 samt onsdag og fredag mellem 17.00 – 22.00, og via dette link kan du se ledige tider og bestille tid til din behandling. Nogle gange vil det være muligt at få tider på andre dage, så send mig en mail med et forslag, så vender jeg straks tilbage.

Idet jeg har mit arbejde ved siden af, vil jeg i dagtimerne ikke være i stand til at svare på telefonen.