Kontakt

Jeg hedder Jimmi Linde Kjeldsen og er bosat i Mejrup Kirkeby lige uden for Holstebro. Klinik Kjeldsen åbnede jeg tilbage i 2010 med ønsket om at hjælpe folk med selv at kunne sørge for egen lykke og vel. 

Her i klinikken vil du kunne få både undervisning og behandlinger indenfor Reiki Healing, meditation og terapeutiske olier fra Young Living. Meditationens kunst har jeg lært af Karin Riise. Jeg er uddannet Reikimester ved Lene Søby og er blevet certificeret Raindrop Technique behandler ved Maiken Andreasen.

Min interesse for det alternative har altid været der, men i rigtig mange år lå den lidt i baggrunden, idet jeg aldrig gav mig selv lov til at gøre mig nogle erfaringer inden for feltet. Jeg var og er til dels stadig realist og har brug for beviser. Derfor kæmpede jeg i starten med at smide alle de forventninger til mig selv og min lyst til at forstå den alternative verden og ikke mindst den “virkelige verden”. Det ved jeg nu, at man hverken kan eller skal – og jeg har det godt med det!

Indtil videre arbejder jeg som sagt med æteriske olier af terapeutisk grad, Reiki Healing og meditation, men mon ikke der sniger sig flere ting ind under paraplyen hen ad vejen.

Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte mig.

Jimmi Linde Kjeldsen
Stoppenålen 2, Mejrup Kirkeby
7500 Holstebro

Tlf. 2972 6087
Mail: jimmi@linde-kjeldsen.dk

Jeg kører ikke som sådan med faste åbningstider, for har jeg plads i kalenderen, så har jeg tid til dig. Via dette link kan du se ledige tider og bestille tid til din behandling – og det kan være alle ugens dage både i dag- og aftentimerne. 


Udtalelse fra Inge:

Jimmi er et dejligt menneske at være sammen med. Han er respektfuld, empatisk, nærværende og har en yderst behagelig måde at omgå sine medmennesker på. 

Hans faglige viden er stor, han har næsten altid svar på rede hånd, om det så er Young Livings produkter eller Reiki healing det drejer sig om – ellers finder han lynhurtig svaret.