Æteriske olier

Alle olier der bliver anvendt i Klinik Kjeldsen er 100% rene, æteriske olier af terapeutisk grad fra firmaet Young Living, der er verdens førende producent inden for æteriske olier af terapeutisk grad. De går aldrig på kompromis med kvaliteten, så du er sikret en virkningsfuld olie hver gang. Olierne kommer fra planter, der er dyrket økologisk og indeholder derfor ingen sprøjtegifte. Samtidig er olierne destilleret med nænsomhed og ekspertise, så alle plantens molekyler er bevaret.

Har du lyst til at høre mere om de æteriske olier af terapeutisk grad fra Young Living, kan du altid kontakte mig for at aftale et møde. Som udgangspunkt taler vi om hele livsstilen bag æteriske olier og en kemikaliefri hverdag, forskellen på æteriske olier samt de 12 olier som indgår i en startpakke. Møderne kan både være en til en, men vi kan også sagtens være mange flere hvis du ønsker at gøre det til en hyggeaften med venner og familie. 

Hvis du ønsker, er det muligt at købe olierne gennem mig – kontakt mig for nærmere info og priser. Jeg vil dog anbefale, at du selv opretter en kundekonto hos Young Living – du sparer nemlig 24% på at gøre det selv. Du kan se mere og bestille dine varer ved at trykke lige her. Du kan også følge mig på Facebook ved at følge dette link.

Udtalelse fra Ditte: Hos Jimmi får man altid hurtigt og kvalificeret hjælp. Det store engagement skinner igennem, og det er en fornøjelse at være en del af Jimmis netværk 😊

Udtalelse fra Ulla: Efter at have deltaget i 2 introaftener hos Jimmi, købte jeg startpakken fra Young Living og har herefter bestilt hjem flere gange. Jimmi er en troværdig person, og han hjælper gerne med info om produkterne og bestilling. Kan helt klart anbefales.

Aromatisk Velvære Massage
Forkæl dig selv og dine sanser med halvanden times velvære massage. Massagen består af forskellige elementer med fokus på afslapning, velvære, sindsro og en let massage fra top til tå. Vi starter med en kort samtale for at finde de rigtige olier til dig, så du får mest muligt ud af behandlingen – ellers skal du bare sørge for at slappe af og nyde et lille frikvarter fra hverdagens stress og jag.

Udtalelse fra Inge Marie: Jeg har fået en Wellnesmassage hos Jimmi, og det bliver ikke den eneste. Det var en superdejlig oplevelse med nærværende hænder, der gav en dejlig varm og afslappende massage.

Udtalelse fra Lene: Jeg fik en omgang aromamassage hos Jimmi. Jeg er meget aktiv og en smule bekymret om jeg kunne ligge stille så længe. Jeg valgte en blanding af opkvikkende, afslappende og afstressende olier. Det var en fantastisk lækker oplevelse. Skønt med blid massage af hele kroppen. Der var en dejligt duft af de forskellige olier. Jeg glemte alt om tid og sted, jeg nød bare at være i gode hænder. Jeg troede ikke at der var gået 1 1/2 time da Jimmi sagde at det var slut. Jeg kørte derfra med en skøn følelse i hele kroppen. Jeg kommer helt sikkert igen.

Raindrop Technique
Raindrop Technique er en sanselig behandling med 9 forskellige æteriske olier af terapeutisk grad. Behandlingen støtter kroppens naturlige forsvar og har en gavnlig effekt på kredsløbet samt dit nerve-, fordøjelses- og respiratoriske system. Trætte og ømme muskler forsaget af en travl hverdag får en kærlig behandling, alt imens dit humør bliver løftet og roen sænker sig over dig. Olierne er rig på antioxidanter og fremmer din generelle sundhed og vitalitet.

Behandlingen indeholder teknikker fra den traditionelle massage, zoneterapi, aromaterapi samt healing teknikker tilbage fra de indfødte, amerikanske indianere. Olierne vil blive påført under fødderne og langs rygsøjlen. Behandlingen har sit navn efter den måde, som olierne bliver påført ryggen – nemlig som dryp fra 15 centimeters højde, mens olien vil blive påført fødderne ved hjælp af Vitaflex. Det er en teknik, hvorved kroppens reflekser bliver stimuleret.

Det er de samme 9 olier, som bliver brugt til alle behandlinger. Alt efter behov kan en eller to andre olier tilføjes, hvis du for eksempel er meget stresset eller har store muskelspændinger. De 9 olier er:

– Valor®
– Oregano
– Timian
– Basilikum
– Cypres
– Wintergreen
– Merian
– Aroma Seiz™
– Pebermynte

Behandlingen varer den første gang cirka 90 minutter, da der vil være en del info før behandlingen. Efterfølgende behandlinger varer cirka 60 minutter. Der er tale om meget potente olier i denne behandling, så behandlingen er ikke for små børn, gravide og folk med nylige skader/operationer. Derudover skal du huske at møde op uden neglelak på tåneglene.

Følelsesmæssig afbalancering
Den følelsesmæssige afbalancering er en behandling med forskellige æteriske olier for at forstærke ens selvfornyelse og fjerne emotionelle blokeringer. Olierne er ligeledes designet til at fjerne negative følelser, så du bliver i stand til at åbne dig selv op for nye begyndelser.

Alle har følt en længerevarende, negativ følelse som stopper vores selvudvikling og realisering. Med en følelsesmæssig afbalancering kan du begynde din vej mod selvindsigt i form af nogle emotionelle justeringer og skabe fundamentet for et stærkt, emotionelt helbred.

Afbalanceringen varer 60 minutter inkl. en kort samtale. Du skal møde op i løst tøj, da jeg skal have adgang til dine fødder samt mave.