Æteriske olier

Alle olier der bliver anvendt i Klinik Kjeldsen er 100% rene, æteriske olier af terapeutisk grad fra firmaet Young Living, der er verdens førende producent inden for æteriske olier af terapeutisk grad. De går aldrig på kompromis med kvaliteten, så du er sikret en virkningsfuld olie hver gang. Olierne kommer fra planter, der er dyrket økologisk og indeholder derfor ingen sprøjtegifte. Samtidig er olierne destilleret med nænsomhed og ekspertise, så alle plantens molekyler er bevaret.

Har du lyst til at høre mere om de æteriske olier af terapeutisk grad fra Young Living, kan du altid kontakte mig for at aftale et møde. Som udgangspunkt taler vi lidt om firmaet, kvaliteten, forskellen på æteriske olier samt de 12 olier som indgår i en startpakke. Det koster intet, og mødet er naturligvis uforpligtende. Som regel vil møderne være en til en, men vi kan også sagtens være en 3-4 stykker om det. Du kan også se denne video, der forklarer hele startpakken for dig.

Der er også mulighed for at få den store omgang, hvor vi skal lege, dufte og prøve olierne og får en lidt mere grundig tilgang til olierne samt smagsprøver på både en te og et flydende kosttilskud. Arrangementet varer cirka 3 timer og koster 150 kr. pr. person.

Hvis du ønsker, er det muligt at købe olierne gennem mig – kontakt mig for nærmere info og priser. Du kan også oprette din egen profil lige her og købe olierne direkte ved Young Living – du sparer faktisk 24% på at gøre det selv. Du er også velkommen til at bladre lidt i Young Livings katalog. Du kan også følge mig på Facebook ved at følge dette link.

Aromatisk Velvære Massage
Forkæl dig selv og dine sanser med halvanden times velvære massage. Massagen består af forskellige elementer med fokus på afslapning, velvære, sindsro og en let massage fra top til tå. Jeg starter med at skanne din krop med en iTOVi for at finde de rigtige olier til dig, så du får mest muligt ud af behandlingen – ellers skal du bare sørge for at slappe af og nyde et lille frikvarter fra hverdagens stress og jag.

iTOVi – skan din krop
Du har mulighed for at komme forbi klinikken og prøve den håndholdte kropsskanner kaldet iTOVi. En fiks fætter som sender elektriske impulser ind i vores krop, hvilket er helt ufarligt også for gravide, børn og folk med pacemaker. Den benytter sig af bioimpedans som mange kender fra deres fitness tracker eller intelligente badevægt. Impulserne bliver sendt ud i vores hånd, hvor den straks måler kroppens modstand mod samtlige af impulserne – kroppen svarer igen ud fra øjebliksbilledet i kroppen. Algoritmer begynder så at oversætte kroppens svar og til sidst kommer der en rapport med feedback på de olier og kosttilskud som din krop reagerer stærkest på. Der er naturligvis ikke tale om en robotlæge, der skanner hele din krop for ubalancer og dernæst kommer med en diagnose og anbefalet behandling. iTOVi et nemt og præcist værktøj, der måler din krops reaktion på alle Young Livings produkter og herefter kommer med en anbefaling baseret på netop din krops respons.

Selve skanningen tager 1 minut, hvorefter din rapport er klar. Den går vi naturligvis igennem, så du er bedst rustet til at tage din egen beslutning. Rapporten fortæller dig ikke, hvorfor og hvordan du skal bruge de anbefalede kosttilskud, men det finder vi så sammen ud af efterfølgende. Rapporten vil du få sendt på mail, så du altid kan vende tilbage til den. Da olierne og kostilskud skal have tid til at gøre deres arbejde, bør der gå mindst 30 dage mellem hver skanning. Dog kan skanneren også anvendes som en slags “hjælp mig nu”, så du får et øjebliksbillede af hvad din krop reagerer på lige nu. Er det dit ønske, kan du lade dig skanne hver 3. til 4. dag.

Vil du gerne have din helt egen scanner, kan du købe den lige her. Ellers hjælper jeg dig også gerne med det.

Raindrop Technique
Raindrop Technique er en sanselig behandling med 9 forskellige æteriske olier af terapeutisk grad. Behandlingen støtter kroppens naturlige forsvar og har en gavnlig effekt på kredsløbet samt dit nerve-, fordøjelses- og respiratoriske system. Trætte og ømme muskler forsaget af en travl hverdag får en kærlig behandling, alt imens dit humør bliver løftet og roen sænker sig over dig. Olierne er rig på antioxidanter og fremmer din generelle sundhed og vitalitet.

Behandlingen indeholder teknikker fra den traditionelle massage, zoneterapi, aromaterapi samt healing teknikker tilbage fra de indfødte, amerikanske indianere. Olierne vil blive påført under fødderne og langs rygsøjlen. Behandlingen har sit navn efter den måde, som olierne bliver påført ryggen – nemlig som dryp fra 15 centimeters højde, mens olien vil blive påført fødderne ved hjælp af Vitaflex. Det er en teknik, hvorved kroppens reflekser bliver stimuleret.

Det er de samme 9 olier, som bliver brugt til alle behandlinger. Alt efter behov kan en eller to andre olier tilføjes, hvis du for eksempel er meget stresset eller har store muskelspændinger. De 9 olier er:

– Valor®
– Oregano
– Timian
– Basilikum
– Cypres
– Wintergreen
– Merian
– Aroma Seiz™
– Pebermynte

Behandlingen varer den første gang cirka 90 minutter, da der vil være en del info før behandlingen. Efterfølgende behandlinger varer cirka 60 minutter. Der er tale om meget potente olier i denne behandling, så behandlingen er ikke for små børn, gravide og folk med nylige skader/operationer. Derudover skal du huske at møde op uden neglelak på tåneglene.

Følelsesmæssig afbalancering
Den følelsesmæssige afbalancering er en behandling med 6 forskellige æteriske olier alle skabt af Gary Young for at forstærke ens selvfornyelse og fjerne emotionelle blokeringer. Inspireret af Gary Youngs livserfaringer er olierne ligeledes designet til at fjerne negative følelser, så du bliver i stand til at åbne dig selv op for nye begyndelser.

Alle har følt en længerevarende, negativ følelse som stopper vores selvudvikling og realisering. Med en følelsesmæssig afbalancering kan du begynde din vej mod selvindsigt i form af nogle emotionelle justeringer. De 6 olier: Valor, Harmony, Forgiveness, Present Time, Release og Inner Child hjælper med disse justeringer og skaber fundamentet for et stærkt, emotionelt helbred.

Afbalanceringen varer 30-35 minutter. Du skal møde op i løst tøj, da jeg skal have adgang til dine fødder samt mave.