Reiki

Er Reiki Healing noget for dig?

Det tror jeg bestemt, så tag et kig på mit infoark og få svar på dine spørgsmål, og ellers er du meget velkommen til at kontakte mig. Udover en almindelig Reiki behandling i klinikken, er det også muligt at blive fjernhealet. Det kræver dog mindst en almindelig behandling, så vi får skabt et bånd.

Healing bliver stadig opfattet som lidt hokus pokus af størstedelen i befolkningen – det er endnu ikke accepteret på lige fod med andre alternative behandlinger såsom massage, zoneterapi og akupunktur. Jeg er selv af den opfattelse, at den alternative verden ikke behøver at blive betragtet som noget højerestående og nærmest uforklarligt. Undersøg denne nye verden med sund interesse og brug det, du kan relatere til. Ligesom i en tøjbutik er det tilladt at shoppe rundt efter det, man kan lide og fungerer for en selv.

Jeg er uddannet Reikimester ved Lene Søby.

Udtalelse fra en mor: Jeg har en datter som er blevet healet af Jimmi. Vi startede med at være noget skeptiske over for healing, men nu er hun blevet healet 3 gange. Det giver ro på alle de tanker som hun har som teenager. Jeg kan mærke at humøret er noget bedre når hun går derfra end da vi kom. Kan varmt anbefales.

Reiki kurser
Et Reiki kursus er mere end blot læren at kunne heale. Det er samtidig et perfekt udgangspunkt for din selvudvikling, hvor du helt automatisk vil begynde at se anderledes på verden og dig selv. På kurset vil du samtidigt komme til at snuse til andre aspekter inden for den alternative verden, så du bliver godt klædt på til din videre færd.

Inden for Reiki findes der forskellige grene med hver deres regler. Jeg er en uafhængig Reikimester og bestemmer derfor selv mit indhold, priser og fremgangsmåde. Du vil derfor også opleve en meget afslappet tilgang til tingene, hvor der samtidigt er plads til at sætte dit personlige præg på din Reiki vej.

Jeg har delt min undervisning op i tre kurser (Reiki 1, Reiki 2 samt Reiki 3, der er Mestergraden). Der er enten 2 eller 4 personer på hvert kursus, og jeg laver gerne lukkede hold, hvis I selv stiller op med enten 2 eller 4 personer.

Læs eventuelt mere om Reiki i mit infoark samt på Wikipedia.

Udtalelse fra Jens: Jeg har deltaget i de første 2 trin af Reiki uddannelsen hos Jimmi med et godt udbytte. Reiki gav mig en fantastisk åbning til at udforske den verden som ikke er umiddelbar, men vigtig for forståelsen af helheden.

Udtalelse fra Charlotte: Jeg er blevet indviet i Reiki universet hos Klinik Kjeldsen.  Jeg er indviet i alle graderne og er Reiki mester. Jeg startede i 2013 og blev færdig her i februar 2020. Jeg vil på det varmeste anbefale Jimmi. Han har en rolig og kompetent måde at uddanne på, man bliver tryg og føler sig godt tilpas undervejs. Jeg er efterfølgende startet på et meditationskursus hos Jimmi, som jeg er sikker på giver et super godt udbytte. Tak for at du er den du er

Reiki 1
Udover selve indvielsen til Reiki energien vil du på dette kursus få en introduktion til Reiki universet og høre hele historien bag. Du vil få en gennemgang af chakra systemet samt lære teknikker og håndpositioner til brug ved Reiki healing. Der vil blive god tid til at øve på sig selv og hinanden.

Kurset foregår over en dag fra kl. 9-17. Efter Reiki 1 skal du påregne ca. en halv times hjemmearbejde de følgende 14 dage for at blive fuldt ud fortrolig med energien. Prisen er 1.500 kr. inkl. materiale, kaffe/the samt frokost. Der vil blive oprettet hold løbende, så meld tilbage hvis du er interesseret. Der er også mulighed for et lukket hold ved minimum 2 deltagere.

Reiki 2
På dette kursus vil du blive indviet til tre symboler, som du kan bruge i healingen samt i hverdagens gøremål. Det drejer sig om et styrkesymbol, følelsessymbol samt fjernhealingssymbol. Du vil komme til at lære nye teknikker inden for Reiki healing i form af bestråling, aura healing samt skanning af kroppen. Idet intuitionen er meget vigtig inden for Reiki, så vil du blive præsenteret for en række intuitionsøvelser på dette kursus.

Kurset er delt op i to bidder, hvor vi mødes lørdag kl. 10-16 samt søndag kl. 10-16. Prisen er 2.500 kr. inkl. materiale, kaffe/the samt frokost begge dage. Der vil blive oprettet hold løbende, så meld tilbage hvis du er interesseret. Der er også mulighed for et lukket hold ved minimum 2 deltagere.

Reiki 3 (Reikimester)
Den sidste grad er et individuelt kursus, hvor du vil blive indviet som Reikimester, der gør dig i stand til at indvie andre til Reiki energien. Udover indvielsen til mestersymbolet vil du primært komme til at lære at indvie andre personer, og vi vil have en god snak om, hvordan du kommer videre herfra. Du får samtidigt alt mit materiale til alle tre grader.

Kurset varer 3-4 timer og tidspunktet aftales altid individuelt. Prisen er 5.000 kr. inkl. kaffe/the samt frokost. Reiki 3 er altid et individuelt forløb, så kontakt mig med et par datoforslag – så finder vi sammen en dag.